Aparcament

A l'Aplec Ecologista disposem d'una zona d'aparcament junt al poble de Carrícola. No és possible accedir a l'Ametla de Palla amb vehicle particular. No obstant i si la situació requereix l'atenció a persones amb mobilitat reduïda o altra circumstància, podeu demanar que us apropem a dalt amb el vehicle de l'organització en el mateix moment. L'ametla de Palla disposa a més dels accessos i banys adaptats. Hui en dia i gràcies a les vostres suggerències també estan adaptats els accessos de les escoles per a la zona on es realitzaran els dinars.

Per a sol·licitar l'assistència heu de tenir una situació que així ho justifique, i no és suficient al·legar que fa calor o que no teniu ganes de caminar.

Recordeu que a l'organització intentem fer les coses el millor que podem, al cap i a la fi aquesta mesura és per respectar l'entorn i la singularitat del poble de Carrícola, una població menuda i susceptible a agressions per la massificació.

És per aquest motiu pel qual preguem que seguiu les instruccions dels voluntaris de l'organització i mostreu comprensió en tot moment. L'Aplec el construïm entre tothom.